Vergaderruimte

Op zoek naar professionele hulp bij het installeren van audiovisuele apparatuur voor een geweldige vergaderruimte? Zoek niet verder!
Bij ALL IT Solutions hebben we uitgebreide ervaring en staat ons deskundige installatieteam klaar voor het installeren van audiovisuele technologie in iedere vergaderomgeving
Vergaderruimte
installeren geluidsinstallatie

Installeren geluidsinstallatie

Naast het aanleggen van de netwerkbekabeling ook de geluidsinstallatie installeren bij dit nieuwe kantoor in aanbouw.

Aanleg van UTP en glasvezel

Aanleg van UTP en glasvezel. De locatie maakt niet uit bij ALL IT Solutions, we gaan van kantoor tot glastuinbouw, van bedrijfspand tot hotel en van bouwplaats tot sportschool. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Toegangsbeveiliging en -controle EasySecure

Installeren geluidsinstallatie

Naast cybersecurity kan je bij ALL IT Solutions ook terecht voor eenvoudige en vooral veilige toegangsbeveiliging en -controle. Bij dit hotel monteren we op elke kamerdeur een slot van EasySecure. Hiermee krijg je makkelijk toegang tot je kamer met een mobiele telefoon, kaart, tag of QR code.

Inrichten werkplekken

Installeren, leveren en inrichting van diverse nieuwe werkplekken met IT benodigdheden. Op elke werkplek kan straks optimaal en flexibel gewerkt worden met een HP Probook en twee 24 inch schermen.
Inrichten werkplekken
Toegangsbeveiliging en -controle EasySecure

Gebruik MFA

🔑Gebruik je al MFA of vind je dit maar lastig?

MFA, oftewel Multi-Factor Authenticatie, is een extra beveiligingslaag die naast je wachtwoord wordt gebruikt. Het houdt in dat je, naast het invoeren van je gebruikersnaam en wachtwoord, nog een extra stap moet doorlopen om in te loggen of verbinding te maken. Dit kan bijvoorbeeld een SMS-bericht of een app op je telefoon zijn, of je kunt gebruikmaken van een hardware token. Op deze manier voer je altijd twee stappen uit om toegang te krijgen. Daarom wordt het ook wel 2-factor-authenticatie genoemd, oftewel 2FA. Hoewel sommige mensen het als ingewikkeld kunnen ervaren, wordt het algemeen erkend als een effectieve manier om de beveiliging te versterken en ongeautoriseerde toegang tot accounts te voorkomen.

Hardware tokens zijn een veilige manier om toegang te krijgen tot een computersysteem of netwerk. In tegenstelling tot soft tokens, wachtwoorden of codes die via e-mail of sms worden verstuurd, kunnen hard tokens niet gemakkelijk worden gehackt. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in tweefactorauthenticatieprocessen waar veiligheid van het grootste belang is.